POSTED 11.08.2013 // Kl. 18:59

Jeg vil lese din bloggVel, overskriften sier vel alt. Jeg har SERIØST ingen blogger å lese fortiden så jeg lurte på om du kunne linke bloggen din i kommentarfeltet? Det begynner å bli litt kjedelig å lese de samme bloggene hele tiden og kanskje jeg finner en ny fast blogg som jeg vill lese. Men nå skal jeg ta meg en tur i dusjen så vi snakkkes hade.

Hva heter bloggen din?

POSTED 11.08.2013 // Kl. 18:52

AustrheimHeisann!

Obs! Jeg har nesten helt glemt bloggen. Jeg har vært på Austrheim i det siste, og der har vi ikke så bra nett på hytten. Men Jeg skal skjerpe meg og bli en bedre blogger. LOVER! Jeg har jo vært på hytten, vi har egentlig ikke gjort noe spesielt, men vi har ryddet hytten litt og kastet litt gamle ting. Vi har vært å fisket, ryddet, grillet og vært hos Ludvig og Berit (onkelen og tanten til faren min) og det var jo selvføgelig koselig. Vi kom hjem fra hytten i dag, akkurat nå så sitter jeg på rommet mitt, ser på tv og spiser taco salat. Litt senere så kommer Kristin hjem! Det blir så koselig å se henne igjen, har ikke sett henne på syk lenge. Så det skal bli koselig å være med henne i dag

Hva har dere gjort i dag eller skal?

POSTED 02.08.2013 // Kl. 13:59

bloggene jeg leser
eirinkristiansen - krisssy - betinabf


l0ve - auroramohn - fotballfrue

 

Jeg leser flere blogger enn disse, men dette er de faste jeg går innom om. 

Hvilke blogger leser dere?


POSTED 02.08.2013 // Kl. 13:42

victoria's secretSe så fin. Jeg elsker victroia`s secret, elsker den butikken. Jeg har seriøst ingenting å blogge om, så da tenkte jeg egentlig bare vise dette settet. I dette settet så er det en body lotion, to parfymer og en body wash, jeg har brukt den største parfymen og body lotion, og jeg elsker begge to. Jeg fikk dette settet av kjæresten min, og jeg ble jo helt sjokkert da jeg fikk dette. Han er bare verdens beste. 

Hva syntes dere?

Ps: jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits